Hygiëne Corona

Bij Eldis willen we zorgen voor een goed hygiëne bij onze klanten in deze periode van Corona. Doe ook aan infectiepreventie en neem vandaag nog uw voorzorgen.
Onderstaande producten kunnnen u hierbij helpen:

DESINFECTERENDE HANDGEL

  • Kenosept G Handdesinfectiegel (250ml)

  • Handig voor onderweg. Voor snelle handdesinfectie op elke locatie op elk moment.
  • Hij is zeer gemakkelijk aan te brengen en doodt bacteriën, virussen en veel andere micro-organismen die op je handen zijn terechtgekomen

HYGIENISCH PAPIER & DISPENSERS

Onderzoek wijst uit dat handen drogen met papieren handdoeken de meest hygiënische methode is. Papier verwijdert bacteriën effectief, is zelf geen bron van bacteriën en hoeft geen hygiënerisico voor de omgeving te vormen.

ELDIS NV heeft een totaalgamma aan hygiënische papierwaren voor elke ruimte zoals sanitairruimtes, kleedkamers, toiletten, productieruimtes, magazijnen, vrachtwagens. 

Ook voor de persoonlijke hygiëne voor uw bureelmedewerkers hebben wij voldoende beschikbare producten. Ontdek onze handdoekrollen, vouwhanddoekjes en alle bijhorende dispensers.

DESINFECTIEMIDDELEN

Het regelmatig ontsmetten van alle oppervlakken die in contact komen met onze handen is in deze fase van de coronapandemie van uitermate groot belang. Hoe dikwijls komen onze handen in contct met deurklinken, bureaus, toetsenborden, telefoons, kasten en diens meer?

  • Desinfecterende spray (500ml) - Bardahl

Reinigt alle oppervalkten.